Feng Jianhui について
College of Food Science and Engineering of Bohai University,National&Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products,Food Safety Key Lab of Liaoning Province について
Cao Ailing について
Xiaoshan Entry-Exit Inspection and Quarantine Bureau について
Cai Luyun について
College of Food Science and Engineering of Bohai University,National&Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products,Food Safety Key Lab of Liaoning Province について
Li Xiuxia について
College of Food Science and Engineering of Bohai University,National&Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products,Food Safety Key Lab of Liaoning Province について
Yu Zhipeng について
College of Food Science and Engineering of Bohai University,National&Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products,Food Safety Key Lab of Liaoning Province について
Zhao Wei について
Dalian Tianbao Green Foods Co.,Ltd について
Li Jianrong について
College of Food Science and Engineering of Bohai University,National&Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products,Food Safety Key Lab of Liaoning Province について
Shipin Gongye Keji について
廃棄物 について
油脂 について
酸化防止 について
付加価値 について
酸化 について
協力作用 について
ペプチド について
イオン について
工業化 について
抗酸化剤 について
金属キレート について
Fish について
byproduct について
antioxidant peptide について
activity mechanism について
生物燃料及び廃棄物燃料 について
動物性水産食品 について
魚類 について
副産物 について
酸化 について
ペプチド について
活性 について
研究 について
進展 について