Gao Zhiming について
Glyn O. Phillips Hydrocolloids Research Centre, School of Food and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Light Industry, Hubei University of Technology, Wuchang, Wuhan 430068, PR China について
Gao Zhiming について
Hubei Collaborative Innovation Centre for Industrial Fermentation, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Zhao Junjun について
Glyn O. Phillips Hydrocolloids Research Centre, School of Food and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Light Industry, Hubei University of Technology, Wuchang, Wuhan 430068, PR China について
Huang Ying について
Glyn O. Phillips Hydrocolloids Research Centre, School of Food and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Light Industry, Hubei University of Technology, Wuchang, Wuhan 430068, PR China について
Yao Xiaolin について
Glyn O. Phillips Hydrocolloids Research Centre, School of Food and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Light Industry, Hubei University of Technology, Wuchang, Wuhan 430068, PR China について
Yao Xiaolin について
Hubei Collaborative Innovation Centre for Industrial Fermentation, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Zhang Ke について
Glyn O. Phillips Hydrocolloids Research Centre, School of Food and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Light Industry, Hubei University of Technology, Wuchang, Wuhan 430068, PR China について
Zhang Ke について
Hubei Collaborative Innovation Centre for Industrial Fermentation, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Fang Yapeng について
Glyn O. Phillips Hydrocolloids Research Centre, School of Food and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Light Industry, Hubei University of Technology, Wuchang, Wuhan 430068, PR China について
Fang Yapeng について
Hubei Collaborative Innovation Centre for Industrial Fermentation, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Nishinari Katsuyoshi について
Glyn O. Phillips Hydrocolloids Research Centre, School of Food and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Light Industry, Hubei University of Technology, Wuchang, Wuhan 430068, PR China について
Nishinari Katsuyoshi について
Hubei Collaborative Innovation Centre for Industrial Fermentation, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Phillips Glyn O. について
Glyn O. Phillips Hydrocolloids Research Centre, School of Food and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Light Industry, Hubei University of Technology, Wuchang, Wuhan 430068, PR China について
Jiang Fatang について
Glyn O. Phillips Hydrocolloids Research Centre, School of Food and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Light Industry, Hubei University of Technology, Wuchang, Wuhan 430068, PR China について
Yang Hao について
Key Laboratory for Green Chemical Process of Ministry of Education and School of Chemical Engineering and Pharmacy, Wuhan Institute of Technology, Xiongchu Street, Wuhan 430073, PR China について
LWT - Food Science and Technology について
乳濁液 について
食品工業 について
液滴径 について
界面活性 について
ラクトグロブリン について
蛍光顕微鏡 について
異方性 について
ホモジナイザ について
均質化 について
凍結乾燥 について
物理的安定性 について
O/W型 について
β-ラクトグロブリン について
界面特性 について
Pickeringエマルション について
異方性粒子 について
β-ラクトグロブリン について
蛋白質原線維 について
Pickeringエマルション について
乳濁液安定性 について
食品蛋白質 について
食用油脂,マーガリン について
野菜とその加工品 について
澱粉以外の多糖類 について
食品添加剤 について
蛋白質 について
安定化 について
可食性 について
Pickeringエマルション について
pH について
繊維 について