Wu Xinling について
Tianjin Key Laboratory of Food Biotechnology, College of Biotechology and Food Sciences, Tianjin University of Commerce, Tianjin 300134, China について
Guan Wenqiang について
Tianjin Key Laboratory of Food Biotechnology, College of Biotechology and Food Sciences, Tianjin University of Commerce, Tianjin 300134, China について
Yan Ruixiang について
Tianjin Key Laboratory for Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products, National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products, Tianjin 300384, China について
Lei Jing について
Tianjin Key Laboratory of Food Biotechnology, College of Biotechology and Food Sciences, Tianjin University of Commerce, Tianjin 300134, China について
Xu Lixing について
Tianjin Key Laboratory of Food Biotechnology, College of Biotechology and Food Sciences, Tianjin University of Commerce, Tianjin 300134, China について
Wang Zhidong について
Institute of Agro- Products Processing Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Postharvest Biology and Technology について
捕獲 について
褐変 について
マッシュルーム について
ハラタケ属 について
紫外線 について
フェノール類 について
アミノ酸 について
第一アミン について
芳香族ニトロ化合物 について
ヒドラジルラジカル について
メラニン について
抗酸化能 について
UV-C について
抗酸化活性 について
メラニン生合成 について
Agaricus bisporus について
UV-C照射 について
抗酸化活性 について
フェノール化合物 について
果実とその加工品 について
野菜とその加工品 について
ボタン について
マッシュルーム について
組織 について
メラニン について
生合成経路 について
抗酸化活性 について
フェノール類 について
フェノール化合物 について
UV-C について