Oliveira Rodrigo B.A. について
Department of Food Technology, Faculty of Veterinary, Fluminense Federal University, Niteroi, RJ, Brazil について
Oliveira Rodrigo B.A. について
Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, SP, Brazil について
Margalho Larissa P. について
Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, SP, Brazil について
Nascimento Janaina S. について
Federal Institute of Science and Technology of Rio de Janeiro, Food Department, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Costa Leonardo E.O. について
Federal Institute of Science and Technology of Rio de Janeiro, Food Department, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Portela Jessica B. について
Federal Institute of Science and Technology of Rio de Janeiro, Food Department, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Cruz Adriano G. について
Department of Food Technology, Faculty of Veterinary, Fluminense Federal University, Niteroi, RJ, Brazil について
Cruz Adriano G. について
Federal Institute of Science and Technology of Rio de Janeiro, Food Department, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Sant’Ana Anderson S. について
Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, SP, Brazil について
Trends in Food Science & Technology について
細菌 について
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乳製品 について
胞子 について
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プロセスチーズ について
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