Allsopp Philip について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
Crowe William について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
Bahar Bojlul について
School of Agriculture and Food Science, Institute of Food & Health, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland について
Harnedy Padraigin A. について
Department of Life Sciences, University of Limerick, Limerick, Ireland について
Brown Emma S. について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
Taylor Sonja S. について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
Smyth Thomas J. について
Department of Life Sciences, School of Science, Institute of Technology Sligo, Sligo, Ireland について
Soler-Vila Anna について
Irish Seaweed Research Group, Ryan Institute, Environmental Marine and Energy Research, National University of Ireland, Galway, Galway, Ireland について
Magee Pamela J. について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
Gill Chris I. R. について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
Strain Conall R. について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
Hegan Vicky について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
Devaney Martin について
Department of Hospitality and Tourism Management, University of Ulster, Belfast, Northern Ireland, UK について
Wallace Julie M. W. について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
Cherry Paul について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
FitzGerald Richard J. について
Department of Hospitality and Tourism Management, University of Ulster, Belfast, Northern Ireland, UK について
Strain J. J. について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
O’Doherty John V. について
School of Agriculture and Food Science, Institute of Food & Health, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland について
McSorley Emeir M. について
Northern Ireland Centre for Food and Health, School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Northern Ireland, UK について
European Journal of Nutrition について
紅藻類 について
消炎作用 について
酸化防止 について
臨床試験 について
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パン について
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