Kamiloglu Senem について
Department of Food Engineering, Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Istanbul Technical University, 34469 Maslak, Istanbul, Turkey について
Kamiloglu Senem について
Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition (nutriFOODchem), Department of Food Safety and Food Quality, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, B-9000 Ghent, Belgium について
Ozkan Gulay について
Department of Food Engineering, Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Istanbul Technical University, 34469 Maslak, Istanbul, Turkey について
Isik Hanife について
Department of Food Engineering, Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Istanbul Technical University, 34469 Maslak, Istanbul, Turkey について
Horoz Ozge について
Department of Food Engineering, Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Istanbul Technical University, 34469 Maslak, Istanbul, Turkey について
Van Camp John について
Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition (nutriFOODchem), Department of Food Safety and Food Quality, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, B-9000 Ghent, Belgium について
Capanoglu Esra について
Department of Food Engineering, Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Istanbul Technical University, 34469 Maslak, Istanbul, Turkey について
LWT - Food Science and Technology について
アントシアニン について
栄養価 について
in vitro実験 について
多価フェノール について
消化 について
粉体 について
標準化 について
ジュース飲料 について
ケーキ について
フェノール酸 について
用量依存性 について
総抗酸化能 について
抗酸化能 について
搾り粕 について
アントシアニン について
抗酸化能 について
Bioaccessibility について
副産物 について
Daucus carota について
フェノール酸 について
食品の化学・栄養価 について
果実とその加工品 について
植物の生化学 について
ケーキ について
栄養価 について
ポリフェノール について
黒 について
ニンジン について
搾りかす について
標準化 について
モデル について
消化 について
研究 について