Ma Huanhuan について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Lv Xinran について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Miao Luhuan について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Du Jingfang について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Bai Fengling について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Ge Yonghong について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Li Jianrong について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Shipin Gongye Keji について
胞子 について
完全性 について
有機酸 について
細胞膜 について
抗細菌作用 について
酸性 について
走査電子顕微鏡 について
拮抗作用 について
乳酸菌 について
気相 について
脂肪酸 について
薬物 について
脂肪族アルコール について
脂肪族カルボン酸 について
第二アルコール について
ヒドロキシ酸 について
ヘキソース について
アルドース について
デオキシ糖 について
抑制効果 について
菌株 について
Lactobacillus rhamnosus について
Alternaria alternate について
inhibition について
organic acids について
微生物の生化学 について
生物学的機能 について
食品衛生一般 について
ラムノース について
阻害作用 について