Zhang Guojun について
Forestry and Pomology Institute, Beijing Academy of Agrio-foresty Sciences・Beijing Engineering Research Center for Deciduous Fruit Trees・ Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops(North China), Ministry of Agriculture について
Yan Ailing について
Forestry and Pomology Institute, Beijing Academy of Agrio-foresty Sciences・Beijing Engineering Research Center for Deciduous Fruit Trees・ Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops(North China), Ministry of Agriculture について
Sun Lei について
Forestry and Pomology Institute, Beijing Academy of Agrio-foresty Sciences・Beijing Engineering Research Center for Deciduous Fruit Trees・ Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops(North China), Ministry of Agriculture について
Wang Xiaoyue について
Forestry and Pomology Institute, Beijing Academy of Agrio-foresty Sciences・Beijing Engineering Research Center for Deciduous Fruit Trees・ Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops(North China), Ministry of Agriculture について
Wang Huiling について
Forestry and Pomology Institute, Beijing Academy of Agrio-foresty Sciences・Beijing Engineering Research Center for Deciduous Fruit Trees・ Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops(North China), Ministry of Agriculture について
Ren Jiancheng について
Forestry and Pomology Institute, Beijing Academy of Agrio-foresty Sciences・Beijing Engineering Research Center for Deciduous Fruit Trees・ Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops(North China), Ministry of Agriculture について
Xu Haiying について
Forestry and Pomology Institute, Beijing Academy of Agrio-foresty Sciences・Beijing Engineering Research Center for Deciduous Fruit Trees・ Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops(North China), Ministry of Agriculture について
Guoshu Xuebao について
品種 について
シェルフライフ について
耐病性 について
果肉 について
新品種 について
硬度 について
降雨量 について
ブドウ について
ルビー について
引張強さ について
果皮 について
糖酸比 について
溶解性固形物 について
裂果 について
果重 について
Grape について
New cultivar について
‘Ruidu Hongyu’ について
Early ripening について
Muscat flavor について
果実とその加工品 について
早熟 について
赤色 について
バラ について
新品種 について
紅玉 について
選別 について