Miao Yu について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, PO Box 5109, Beijing, 100193, China について
Miao Yu について
Institute of Food and Processing, Liaoning Academy of Agricultural Sciences, Shenyang, 110161, China について
Hong-zhi Liu について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, PO Box 5109, Beijing, 100193, China について
Ying Yang について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, PO Box 5109, Beijing, 100193, China について
Ai-min Shi について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, PO Box 5109, Beijing, 100193, China について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, PO Box 5109, Beijing, 100193, China について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, PO Box 5109, Beijing, 100193, China について
Qiang Wang について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, PO Box 5109, Beijing, 100193, China について
Hong-wei Yu について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, PO Box 5109, Beijing, 100193, China について
Xiao-he Wang について
Institute of Food and Processing, Liaoning Academy of Agricultural Sciences, Shenyang, 110161, China について
International Journal of Food Science and Technology について
浸漬 について
循環系 について
応答曲面法 について
湿度 について
発芽 について
中華人民共和国 について
ナンキンマメ について
最適化 について
もやし について
最適条件 について
遼寧省 について
新芽 について
改変 について
農産食品 について
オレフィン化合物 について
多価フェノール について
浸漬時間 について
交互作用効果 について
Germination について
ナンキンマメ について
応答曲面法 について
レスベラトロール について
野菜とその加工品 について
レスベラトロール について
応答曲面法 について
ピーナッツ について
もやし について
レスベラトロール について
含量 について
収量 について
発芽 について
最適化 について