Zhu Pengyu について
Laboratory of Food Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Zhu Pengyu について
The Institute of Plant Quarantine, Chinese Academy of Inspection and Quarantine, Beijing, 100176, China について
Shang Ying について
Laboratory of Food Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Shang Ying について
Yunnan Institute of Food Safety, Kunming University of Science and Technology, Kunming, Yunnan 650500, China について
Tian Wenying について
Laboratory of Food Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Huang Kunlun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, China について
Huang Kunlun について
Laboratory of Food Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Luo Yunbo について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, China について
Xu Wentao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, China について
Xu Wentao について
Laboratory of Food Safety, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Food Chemistry について
検量線 について
飲料 について
食品 について
バイオセンサ について
基質 について
検出法 について
定量限界 について
ディジタル方式 について
結合モデル について
銅イオン について
特異性 について
超高感度 について
バイオセンサー について
デジタルPCR について
超高感度 について
絶対定量 について
銅イオン について
食品の分析 について
水 について
飲料 について
試料 について
DNAザイム について
デジタルPCR について
高感度 について
定量 について