Elmi Sharlina M.S. について
School of Chemical Sciences and Food Technology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia について
Yaacob W.A. について
School of Chemical Sciences and Food Technology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia について
Lazim Azwan Mat について
School of Chemical Sciences and Food Technology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia について
Fazry Shazrul について
School of Biosciences and Biotechnology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia について
Lim Seng Joe について
School of Chemical Sciences and Food Technology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia について
Abdullah Sapina について
Food Technology Division, School of Industrial Technology, Universiti Sains Malaysia, 11800 USM, Penang, Malaysia について
Noordin Akram について
School of Biosciences and Biotechnology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia について
Kumaran Malina について
School of Biosciences and Biotechnology, Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 Bangi, Selangor, Malaysia について
Food Chemistry について
X線回折 について
塊茎 について
食品工業 について
キャラクタリゼーション について
熱安定性 について
結晶度 について
澱粉 について
熱重量分析 について
水分 について
顆粒 について
重量損失 について
ヤマノイモ属 について
糊化 について
分解温度 について
物理化学的性質 について
Dioscorea pyrifolia について
澱粉 について
キャラクタリゼーション について
Toxicity について
野菜とその加工品 について
Dioscorea について
塊茎 について
澱粉 について
物理化学的性質 について