Zhao Ruixue について
Food Science and Engineering College at Beijing University of Agriculture,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Chen Xiangning について
Food Science and Engineering College at Beijing University of Agriculture,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Food Science and Engineering College at Beijing University of Agriculture,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Chang Xiguang について
Food Science and Engineering College at Beijing University of Agriculture,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Yang Xiaofei について
Food Science and Engineering College at Beijing University of Agriculture,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Guo Yansong について
Food Science and Engineering College at Beijing University of Agriculture,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue について
Shipin Gongye Keji について
ジャガイモ について
二酸化炭素 について
褐変 について
包装材料 について
透過 について
酵素活性度 について
新鮮度 について
電気伝導率 について
フェノール類 について
品質 について
栄養素 について
保蔵 について
伝導率 について
細胞破壊 について
透過性 について
fresh cut について
potato について
packaging materials について
preservation について
storage について
野菜とその加工品 について
食品の化学・栄養価 について
包装材料 について
ジャガイモ について
鮮度維持 について