Wang Jungang について
Institute of Agro-products Processing Science and Technology Xinjiang Academy of Agricultural and Reclamation Science, Key Laboratory of Agro-Products Processing,Xinjiang Academy of Agricultural and Reclamation Science について
Li Yuhui について
Institute of Agro-products Processing Science and Technology Xinjiang Academy of Agricultural and Reclamation Science, Key Laboratory of Agro-Products Processing,Xinjiang Academy of Agricultural and Reclamation Science について
Guo Anmin について
Institute of Agro-products Processing Science and Technology Xinjiang Academy of Agricultural and Reclamation Science, Key Laboratory of Agro-Products Processing,Xinjiang Academy of Agricultural and Reclamation Science について
Han Dongyin について
Yu Run Food Limited Company of Xinjiang について
Liu Chengjiang について
Institute of Agro-products Processing Science and Technology Xinjiang Academy of Agricultural and Reclamation Science, Key Laboratory of Agro-Products Processing,Xinjiang Academy of Agricultural and Reclamation Science について
Shipin yu Fajiao Gongye について
過酸化物価 について
物理化学 について
水分活性 について
新疆ウイグル自治区 について
チオバルビツル酸価 について
微生物 について
含水量 について
牛肉 について
乳酸菌 について
酸価 について
ブドウ球菌属 について
物理化学的性質 について
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風乾 について
Xinjiang dried beef について
physico-chemical property について
microbial property について
動物性水産食品 について
新疆 について
風乾 について
牛肉 について
成熟 について
過程 について
微生物 について
分析 について