Jianggu Chihong について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University, Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest, Ministry of Agriculture について
Lei Xiaobo について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University, Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest, Ministry of Agriculture について
Lan Yan について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University, Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest, Ministry of Agriculture について
Xu Guangli について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University, Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest, Ministry of Agriculture について
Ding Chunbang について
College of Life Sciences, Sichuan Agricultural University について
Li Tian について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University, Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest, Ministry of Agriculture について
Huanan Nongye Daxue Xuebao について
品種 について
コシヒカリ について
味覚 について
品質 について
アミロース含量 について
相関分析 について
有意差 について
調理品質 について
高品質 について
ジャポニカ米 について
japonica rice について
rice grain について
lipid content について
protein content について
amylose content について
eating quality について
cor-relation analysis について
穀類とその製品一般 について
米 について
ジャポニカ米 について
脂肪含有量 について