Liu Huan について
Beijing Bioprocess Key Laboratory, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Ma Jingyuan について
Beijing Bioprocess Key Laboratory, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Wang Meng について
Beijing Bioprocess Key Laboratory, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Wang Weinan について
Beijing Bioprocess Key Laboratory, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Deng Li について
Beijing Bioprocess Key Laboratory, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Nie Kaili について
Beijing Bioprocess Key Laboratory, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Yue Xuemin について
Beijing Bioprocess Key Laboratory, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Wang Fang について
Beijing Bioprocess Key Laboratory, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Wang Fang について
State Key Laboratory of Chemical Resource Engineering, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Tan Tianwei について
Beijing Bioprocess Key Laboratory, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology, Beijing, People’s Republic of China について
Applied Biochemistry and Biotechnology について
Rhizopus について
有機酸発酵 について
廃棄物 について
液体 について
固体 について
経時変化 について
濃度依存性 について
有機酸 について
食品廃棄物 について
脂肪族カルボン酸 について
オレフィン化合物 について
不飽和カルボン酸 について
ジカルボン酸 について
ヘキソース について
アルドース について
Rhizopus arrhizus について
Food waste について
Fumaric acid について
Glucose について
Rhizopus arrhizus について
Fermentation について
食品一般 について
微生物,組織・細胞培養による物質生産一般 について
Rhizopus について
フマル酸 について
食品廃棄物 について
発酵 について