Cai Luyun について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Jinzhou 121013, China について
Cai Luyun について
College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400716, China について
Feng Jianhui について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Jinzhou 121013, China について
Regenstein Joe について
Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, NY 14853-7201, USA について
Lv Yanfang について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Jinzhou 121013, China について
Li Jianrong について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Jinzhou 121013, China について
Li Jianrong について
College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400716, China について
Food Hydrocolloids について
甘味料 について
ヒト について
ゼラチン について
三次元 について
ネットワーク構造 について
菓子 について
可溶性 について
ステビア属 について
ゲル について
ヒドロキシ基 について
溶解性 について
ヘキソース について
アルドース について
ペントース について
糖アルコール について
ヒドロキシル基 について
ゲル強度 について
カロリー について
レオロジー特性 について
魚ゼラチン について
キシリトール について
Stevia について
菓子ゲル について
ソウギョ について
Ctenopharyngodon idellus について
食品蛋白質 について
菓子 について
ゲル について
魚 について
ゼラチン について
レオロジー特性 について
微細構造 について
低カロリー甘味料 について