Liu Wei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Liu Wei について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Liu Wei について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Hong Yan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Hong Yan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Hong Yan について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Gu Zhengbiao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Gu Zhengbiao について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Gu Zhengbiao について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Cheng Li について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Cheng Li について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Cheng Li について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Li Zhaofeng について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Li Zhaofeng について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Li Zhaofeng について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Li Caiming について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Li Caiming について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Li Caiming について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Food Hydrocolloids について
食品工業 について
澱粉 について
in vitro実験 について
構造特性 について
X線回折 について
消化性 について
高速度 について
プルラナーゼ について
結晶構造 について
コーンスターチ について
ゲル浸透クロマトグラフィー について
重量平均分子量 について
ワキシーコーンスターチ について
プルラナーゼ について
ワキシーコーンスターチ について
消化性 について