Zhang Yehui について
Sericulture & Agri-food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, China について
Zhang Yousheng について
Sericulture & Agri-food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, China について
Liu Xueming について
Sericulture & Agri-food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, China について
Huang Lihua について
Department of Food, Guangzhou City Polytechnic, Guangzhou 510405, China について
Chen Zhiyi について
Sericulture & Agri-food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, China について
Cheng Jingrong について
Sericulture & Agri-food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, China について
Food Chemistry について
ジスルフィド結合 について
流動化 について
化学結合 について
ペプシン について
構造特性 について
コラーゲン について
加水分解 について
ζ電位 について
ゲル強度 について
界面特性 について
乳化性 について
表面疎水性 について
アルカラーゼ について
機能性 について
加水分解物 について
ブタ皮膚 について
コラーゲン加水分解物 について
加水分解の程度 について
Microfluidisation について
機能 について
構造特性 について
食品蛋白質 について
動物性水産食品 について
コラーゲン加水分解物 について
構造特性 について
加水分解 について
挙動 について