1996 - 2001 Study on vase-life of cut rose flowers
1990 - 2000 Study on quality of citrus fruits
1999 - 1999 和歌山県特産カンキツ果実におけるリモノイド配糖体の挙動と分布に関する研究
1997 - 1997 HICPおよび電気分解水を利用したバラ切り花の鮮度保持に関する研究
1994 - Study on storage quality of fresh-cut fruts and vegetables
Control of Microbial Hazard on Fresh/Fresh-cut Products
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論文 (102件):
HIDEMI IZUMI. Viability of sublethally injured bacteria of fresh and fresh-cut vegetables from the field through distribution. Journal of Microorganism Control. 2023. 28. 4. 153-163
KIYOSHI SATO, HIDEMI IZUMI. Viability of sublethally injured indicator and pathogenic coliform bacteria on fresh-cut cabbage during storage in an active MAP of 10% CO2. Journal of Microorganism Control. 2023. 28. 3. 109-116
佐藤 聖, 山脇 伸行, 阿野 貴司, 泉 秀実. カットキャベツの微生物増殖予測モデルの開発. 近畿大学生物理工学部紀要 = Memoirs of the Faculty of Biology-Oriented Science and Technology of Kindai University. 2022. 49. 1-10
Kiyoshi Sato, Hidemi Izumi. Microbiology and Quality Attributes of ‘Pione’ Grapes Stored in Passive and Active MAP. Horticulturae. 2022. 8. 6. 524-534
2001 - 2005 Associate Professor, Kinki University,
2005 - - 近畿大学生物理工学部 教授
2005 - - Professor, Kinki University,
1995 - 2001 近畿大学生物理工学 講師
1995 - 2001 Assistant Professor, Kinki University,
1984 - 1995 近畿大学附属農場 助手
1984 - 1995 Research Assistant, Kinki University,
1992 - 1994 アメリカ農務省 博士研究員
1992 - 1994 Past-Doc., USDA
School of Bio-Oriented Sci. & Technol.
Experimental Farm
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委員歴 (9件):
2023/06 - 現在 日本防菌防黴学会 参与
2009 - 現在 日本食品保蔵科学会 HACCP管理者認定委員長
2006 - 現在 和歌山県 食の安全県民会議委員長
2002 - 現在 和歌山県 特別栽培農産物認定委員長
2001 - 現在 日本食品・機械研究会 理事
2001 - 現在 日本食品保蔵科学会 理事
2019 - 2023 日本防菌防黴学会 監事
2013 - 2019 日本防菌防黴学会 理事
2002 - 2006 農水省 ブランドニッポン外部評価委員
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受賞 (4件):
2010 - アメリカ園芸学会 国際園芸研究者賞(ASHS Outstanding International Horticulturist)
2007 - 日本食品保蔵科学会 学会賞
1998 - 日本食品保蔵科学会 奨励賞
1998 - Award of Japan Association of Food Preservation Scientists
所属学会 (7件):
国際食品防護学会(International Association for Food Protection)
, 日本防菌防黴学会
, 日本食品保蔵科学会
, 食品科学技術者学会(Institute of Food Technologists)
, アメリカ園芸学会(American Society for Horticultural Science)
, 国際園芸学会(International Society for Horticultural Science)
, 日本食品科学工学会