研究者
J-GLOBAL ID:200901022659360383
更新日: 2020年08月27日
中澤 裕之
ナカザワ ヒロユキ | Nakazawa Hiroyuki
この研究者にコンタクトする
直接研究者へメールで問い合わせることができます。
所属機関・部署:
星薬科大学 薬学部
星薬科大学 薬学部 について
「星薬科大学 薬学部」ですべてを検索
機関情報を見る
職名:
教授
ホームページURL (1件):
http://www.hoshi.ac.jp
研究分野 (1件):
薬系分析、物理化学
研究キーワード (2件):
分析化学
, Analytical Chemistry
競争的資金等の研究課題 (2件):
分離分析法に関する研究
Study on Separation Science
MISC (44件):
M Horie, K Saito, R Ishii, T Yoshida, Y Haramaki, H Nakazawa. Simultaneous determination of five macrolide antibiotics in meat by high-performance liquid chromatography. JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A. 1998. 812. 1-2. 295-302
Determination of 1-Menthol in pharmaceutical products by high performance liquid chromatography with polarized photometric detection. J. Pharm. Biomed. Anal. 1998. 16. 8. 1275-1280
Identification of allium products using flame photometric detection gas chromatography and distribution patterns of volatile sulfur compounds. J. Agric. Food Chem. 1998. 46. 12. 5170-5176
Simultaneous determination of anions and cation in mineral water by capillary electrophoresis with a chelating agent. J. Lig. Chrom. & Rel. Technol. 1998. 21. 10. 1445-1456
Y Yoshimura, T Inomata, H Nakazawa, H Kubo. Free radical formation of p-nitrophenacyl esters of carboxylic acids and their detection by high-performance liquid chromatography with electron spin resonance. ANALYTICAL LETTERS. 1998. 31. 13. 2299-2307
もっと見る
書籍 (3件):
最新の分離・精製・検出法-原理から応用まで
エヌ・ティー・エス 1997
Antibiotic in Food Products of Animal Origin
Prees 1992
Anthracycline antibiotics in cancer therapy
Praco M. Nijhoff Publishers 1982
学位 (1件):
博士(薬学)
委員歴 (2件):
1998 - 日本食品化学会 理事
1988 - 日本食品衛生学会 評議員
受賞 (2件):
2006 - 日本食品衛生学会賞
1993 - 日本食品衛生学会奨励賞
所属学会 (6件):
Association of Official Analytical Chemist
, 日本食品化学会
, アメリカ化学会 American Chemical Society
, 日本食品衛生学会
, 日本薬学会
, 日本分析化学会
※ J-GLOBALの研究者情報は、
researchmap
の登録情報に基づき表示しています。 登録・更新については、
こちら
をご覧ください。
前のページに戻る
TOP
BOTTOM