研究者
J-GLOBAL ID:200901022841897325   更新日: 2024年12月18日

KHAN MD.ABU ALI

カーン モハメドアブアリ | Khan MD.abu ali
所属機関・部署:
職名: 大学院学生(博士課程)
研究分野 (1件): 水圏生命科学
研究キーワード (2件): 水産化学 ,  Fisheries Biochemistry
競争的資金等の研究課題 (2件):
  • 肉酵素分解物の機能特性に関する食品学的研究
  • Study on the effect of enzymatic fish protein hydrolysate from fish scraps on the state of water and denaturation of lizard fish(Saurida wanieso) myofibrillar protein during dehydration and frozen storage
MISC (32件):
  • A Hossain, T Ishihara, K Hara, K Osatomi, A Khan, Y Nozaki. Effect of proteolytic squid protein hydrolysate on the state of water and dehydration-induced denaturation of lizard fish myofibrillar protein. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. 2003. 51. 16. 4769-4774
  • M. A. Hossain, M. A. A. Khan, K. Hara, K. Osatomi, T. Ishihara, and Y. Nozaki. Effect of proteolytic squid protein hydrolysate on the state of water, and denaturation of lizard fish(Saurida wanieso) myofibrillar protein during frozen storage. NFIF 2003 New Functional Ingredients and Food Safety, Health and Convenience.9-11 April. Copenhagen, Denmark. 2003. P1-F11
  • M. A. Hossain, M. A. A. Khan, K. Hara, K. Osatomi, T. Ishihara, and Y. Nozaki. Effect of proteolytic squid protein hydrolysate on the state of water, and denaturation of lizard fish myofibrillar protein during dehydration. NFIF 2003 New Functional Ingredients and Food Safety, Health and Convenience.9-11 April. Copenhagen, Denmark. 2003. P1-F04
  • M. A. A. Khan, M. A. Hossain, K. Hara, K. Osatomi, T. Ishihara, and Y. Nozaki. Effect of fish protein hydrolysate on textural quality, and denaturation of lizard fish surimi during frozen storage. NFIF 2003 New Functional Ingredients and Food Safety, Health and Convenience,9-11 April. Copenhagen, Denmark. 2003. 2-C04
  • M. A. Hossain, T. Ishihara, K. Hara, K. Osako, M. A. A. Khan, and Y. Nozaki. Characterization of proteolytic squid protein hydrolysate and its concentration dependent effect on the state of water in lizardfish myofibrillar protein during dehydration. J. Science of Food and Agriculture. 2003
もっと見る
学歴 (3件):
  • - 1996 バングラディシュ農業大学 水産学研究科 水産学
  • - 1996 - Graduate School, Division of Fisheries
  • - 1990 バングラディシュ農業大学 水産学部 水産学科
学位 (1件):
  • 修士(水産) (バングラディシュ農業大学)
経歴 (5件):
  • 1996 - 1998 バングラディシュ水産研究所の研究員
  • 1996 - 1998 Bangladesh Fisheries Research Institute.
  • 1994 - 1996 バングラディシュ農業
  • 1994 - 1996 Bangladesh Agricultural University
  • 1993 - 1994 Biologist, Beximco Fisheries Limited.
※ J-GLOBALの研究者情報は、researchmapの登録情報に基づき表示しています。 登録・更新については、こちらをご覧ください。

前のページに戻る