研究者
J-GLOBAL ID:200901029510843610
更新日: 2024年02月14日
鈴木 恵美子
スズキ エミコ | Suzuki Emiko
所属機関・部署:
お茶の水女子大学 生活科学部 食物栄養学科
お茶の水女子大学 生活科学部 食物栄養学科 について
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職名:
助教授
研究分野 (1件):
家政学、生活科学
研究キーワード (2件):
家政学
, Home economics
競争的資金等の研究課題 (4件):
生活環境由来各種ストレスの生体に及ぼす影響に関する研究
アスコルビン酸の代謝と体内動態に関する研究
Study on the effect of environmental stress
Study on Ascorbic Acid Metabolism and kinetic behavior
MISC (24件):
The Effect of Cigaretle Smoke Exposure and Ascorbic Acid Intake on Gene Expression of Antioxidant Enzymes and Other Related Enzymes in the Livers. and Lungs of Osteogenic Disorder Shionogi Rats. Toxicol Sci. 2003
Quality and sensory acceptance of fish sauce partially substituting sodium chloride or abtural salt with potassium chloride during the fermentation process. Imternational Journal of Food Science and Technology. 2003. 38, 435-443
Branched Chain Amino Acids as Sourece of Specific Branched Chain Volatile Fatty Acids during the Fermentation process of Fish Sauce. Amino Acids. 2003. 1-2, 81-87
The Effect of Cigaretle Smoke Exposure and Ascorbic Acid Intake on Gene Expression of Antioxidant Enzymes and Other Related Enzymes in the Livers. and Lungs of Osteogenic Disorder Shionogi Rats. Toxicol Sci. 2003
Quality and sensory acceptance of fish sauce partially substituting sodium chloride or abtural salt with potassium chloride during the fermentation process. Imternational Journal of Food Science and Technology. 2003. 38, 435-443
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学位 (2件):
農学博士 (東京大学)
家政学修士 (お茶の水女子大学)
所属学会 (7件):
日本動物細胞工学会
, 日本骨代謝学会
, 日本生化学会
, 日本農芸化学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本家政学会
, 日本ビタミン学会
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