研究者
J-GLOBAL ID:200901066472842071   更新日: 2020年04月29日

Yumbe Guevara Blanca Estela

YUMBE GUEVARA Blanca Estela
所属機関・部署:
職名: 大学院学生(博士課程)
研究分野 (1件): 食品科学
研究キーワード (2件): Food Science and Nutritional Chemistry ,  食品科学・栄養科学
競争的資金等の研究課題 (2件):
  • フザリウムマイコトキシンの除毒分解に関する研究
  • Studies on Fusarium mycotoxins decontamination
MISC (4件):
  • BE Yumbe-Guevara, T Imoto, T Yoshizawa. Effects of heating procedures on deoxynivalenol, nivalenol and zearalenone levels in naturally contaminated barley and wheat. FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS. 2003. 20. 12. 1132-1140
  • BE Yumbe-Guevara, T Imoto, T Yoshizawa. Effects of heating procedures on deoxynivalenol, nivalenol and zearalenone levels in naturally contaminated barley and wheat. FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS. 2003. 20. 12. 1132-1140
  • YUMBE-GUEVARA B E, YOSHIZAWA T. Yumbe-Guevara, B.E., and Yoshizawa, T. Reduction of deoxynivalenol and nivalenol content during roasting of naturally contaminated barley. Mycotoxins. 2003. 53. 2. 87-93
  • Yumbe-Guevara, B.E., and Yoshizawa, T. Reduction of deoxynivalenol and nivalenol content during roasting of naturally contaminated barley. Mycotoxins. 2003. 53. 2. 87-93
学歴 (4件):
  • - 2000 香川大学 食品衛生学
  • - 2000 香川大学
  • - 1996 メキシコ大学 食品化学
  • - 1996 National Autonomous University of Mexico Food Chemistry
学位 (1件):
  • 農学修士
所属学会 (1件):
マイコトキシン研究会
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