研究者
J-GLOBAL ID:200901066472842071
更新日: 2024年12月18日
Yumbe Guevara Blanca Estela
YUMBE GUEVARA Blanca Estela
所属機関・部署:
職名:
大学院学生(博士課程)
研究キーワード (2件):
Food Science and Nutritional Chemistry
, 食品科学・栄養科学
競争的資金等の研究課題 (2件):
- フザリウムマイコトキシンの除毒分解に関する研究
- Studies on Fusarium mycotoxins decontamination
MISC (3件):
-
BE Yumbe-Guevara, T Imoto, T Yoshizawa. Effects of heating procedures on deoxynivalenol, nivalenol and zearalenone levels in naturally contaminated barley and wheat. FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS. 2003. 20. 12. 1132-1140
-
YUMBE-GUEVARA B E, YOSHIZAWA T. Yumbe-Guevara, B.E., and Yoshizawa, T. Reduction of deoxynivalenol and nivalenol content during roasting of naturally contaminated barley. Mycotoxins. 2003. 53. 2. 87-93
-
Yumbe-Guevara, B.E., and Yoshizawa, T. Reduction of deoxynivalenol and nivalenol content during roasting of naturally contaminated barley. Mycotoxins. 2003. 53. 2. 87-93
学歴 (4件):
- - 2000 香川大学 農学研究科 食品衛生学
- - 2000 香川大学
- - 1996 メキシコ大学 化学部 食品化学
- - 1996 National Autonomous University of Mexico Faculty of Chemistry Food Chemistry
学位 (1件):
所属学会 (1件):
前のページに戻る