研究者
J-GLOBAL ID:200901079618515919
更新日: 2020年08月31日
西田 浩志
西田 浩志
論文 (30件):
Yohei Tanaka, Yuichiro Tsunemi, Makoto Kawashima, Naoto Tatewaki, Hiroshi Nishida. Treatment of Skin Laxity Using Multisource, Phase-Controlled Radiofrequency in Asians: Visualized 3-Dimensional Skin Tightening Results and Increase in Elastin Density Shown Through Histologic Investigation. DERMATOLOGIC SURGERY. 2014. 40. 7. 756-762
Akito Matsushima, Ryo Furuuchi, Marie Shirai, Satoshi Nagai, Tadayuki Yokoyama, Hiroshi Nishida, Masao Hirayama. Effects of Acute and Chronic Boysenberry Intake on Blood Pressure and Endothelial Function in Spontaneous Hypertensive Rats. JOURNAL OF NUTRITIONAL SCIENCE AND VITAMINOLOGY. 2014. 60. 1. 43-51
Akito Matsusima, Ryo Furuuchi, Yoshiko Sakaguchi, Hiroshi Goto, Tadayuki Yokoyama, Hiroshi Nishida, Masao Hirayama. Acute and chronic flow-mediated dilation and blood pressure responses to daily intake of boysenberry juice: a preliminary study. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION. 2013. 64. 8. 988-992
Isoko Kuriyama, Yuki Nakajima, Hiroshi Nishida, Tetsuya Konishi, Toshifumi Takeuchi, Fumio Sugawara, Hiromi Yoshida, Yoshiyuki Mizushina. Inhibitory effects of low molecular weight polyphenolics from Inonotus obliquus on human DNA topoisomerase activity and cancer cell proliferation. MOLECULAR MEDICINE REPORTS. 2013. 8. 2. 535-542
Yohei Tanaka, Yuichiro Tsunemi, Makoto Kawashima, Naoto Tatewaki, Hiroshi Nishida. Objective assessment of skin tightening in Asians using a water-filtered near-infrared (1,000-1,800 nm) device with contact-cooling and freezer-stored gel. Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology. 2013. 6. 167-176
もっと見る
経歴 (5件):
2010/09/01 - 2012/03/31 新潟薬科大学 応用生命科学部 食品科学科 准教授
2007/04/01 - 2010/08/31 新潟薬科大学 応用生命科学部 食品科学科 助教
2004/04/01 - 2007/03/31 新潟薬科大学 応用生命科学部 食品科学科 助手
1999/10/01 - 2004/03/31 新潟薬科大学 薬学部 薬学科 助手
新潟薬科大学 応用生命科学部応用生命科学科 教授
所属学会 (7件):
日本薬学会
, 日本農芸化学会
, 日本畜産学会
, 日本生化学会
, 日本食品免疫学会
, American Society for Cell Biology
, American Association of Cancer Research
※ J-GLOBALの研究者情報は、
researchmap
の登録情報に基づき表示しています。 登録・更新については、
こちら
をご覧ください。
前のページに戻る
TOP
BOTTOM