研究者
J-GLOBAL ID:200901096130698315   更新日: 2020年04月30日

Hossain Anwar Md

ホサイン モハメドアスアル | Hossain anwar Md
所属機関・部署:
職名: 大学院学生(博士課程)
研究分野 (1件): 水圏生命科学
研究キーワード (2件): 構造生物化学 ,  水産化学
競争的資金等の研究課題 (1件):
  • 軟体動物肉酵素分解物の機能特性に関する食品学的研究
MISC (20件):
  • M. A. A. Khan, M. A. Hossain, K. Hara, K. Osatomi, T. Ishihara and Y. Nozaki. Effect of fish protein hydrolysate on textural and denaturation of lizardfish surimi during frozen storage. Proceedings of the International Symposium on New Functional Ingredients and Foods Safety, Health and Convenience.. 2003. April 9-11. 2-C04
  • M. A. Hossain, M. A. A. Khan, T. Ishihara, K. Hara, K. Osatomi and Y. Nozaki. Effect of proteolytic squid protein hydrolysate on the state of water and denaturation of lizardfish(Saurida wanieso) myofibrillar protein during frozen storage. Proceedings of the International Symposium on New Functional Ingredients and Foods Safety, Health and Convenience. 2003. April 9-11. PI-F11
  • M. A. Hossain, M. A. A. Khan, T. Ishihara, K. Hara, K. Osatomi and Y. Nozaki. Effect of proteolytic squid protein hydrolysate on the state of water and denaturation of lizardfish myofibrillar protein during dehydration. Proceedings of the International Symposium on New Functional Ingredients and Foods Safety, Health and Convenience. 2003. April 9-11. PI F04
  • M. A. A. Khan, M. A. Hossain, K. Hara, K. Osatomi, T. Ishihara, K. Osako and Y. Nozaki. Concentration dependent effect of enzymatic fish protein hydrolysate on the state of water and denaturation of lizardfish(Saurida wanieso) myofibrillar prote・・・. Food Science and Technology Research. 2003
  • M. A. A. Khan, M. A. Hossain, K. Hara, K. Osatomi, T. Ishihara and Y. Nozaki. Effect of enzymatic fish protein hydrolysate from fish scrap on gel-forming ability and denaturation of lizardfish(Saurida wanieso) surimi during frozen storage. Fisheries Science. 2003. 69. 6
もっと見る
学歴 (2件):
  • - 1996 バングラディシュ農業大学 水産学研究科 水産学
  • - 1990 バングラディシュ農業大学 水産学部 水産学科
学位 (1件):
  • 修士 (バングラディシュ農業大学)
経歴 (1件):
  • 1995 - 2000 バングラディシュ水産研究所の研究員.
所属学会 (1件):
日本水産学会
※ J-GLOBALの研究者情報は、researchmapの登録情報に基づき表示しています。 登録・更新については、こちらをご覧ください。

前のページに戻る