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J-GLOBAL ID:200902010669893911   整理番号:92A0438772

サツマイモの成分変化に及ぼすキュアリング処理と貯蔵条件および加熱処理の影響

Effects of Curing, Storage Conditions, and Cooking on the Composition of Sweet Potatoes.
著者 (1件):
資料名:
巻: 59  号:ページ: 649-656  発行年: 1990年12月 
JST資料番号: F0626A  ISSN: 0013-7626  CODEN: EGKZA9  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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主要品種である「ベニアズマ」と「紅赤」を用いて,その成分及び...
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分類 (1件):
分類
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野菜とその加工品 
引用文献 (17件):
  • 1. AJLOUNI, S. and M. K. HAMDY. 1988. Effect of gamma-irradiation and storage on biochemical changes in sweet potato. J. Food Sci. 53: 477-481.
  • 2. 馬場 透•中間洋征•田丸保夫•河野利治. 1987. 低β-アミラーゼ活性サツマイモの貯蔵中における糖類及びデンプンの変化. 日食工誌. 34: 249-253.
  • 3. HAYASHI, T. and K. KAWASHIMA. 1983. Activities of enzymes of sugar metabolism in gamma-irradiated potato tubers. J. Food Sci. 48: 1242-1246.
  • 4. HAYASHI, T., T. SUGIMOTO and K. KAWASHIMA. 1984. Effect of gamma-irradiation on the activities of sucrose synthase and sucrose phosphate synthase in potato tubers sweet and potato roots. Jap. J. Food. Sci. Technol. 31: 281-284.
  • 5. HOPKINS, E. F. and J. K. PHILLIPS. 1937. Temperature and starch-sugar change in sweet potatoes. Science 86: 523-525.
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