文献
J-GLOBAL ID:200902074548103610
整理番号:93A0243912
全国茶品評会入賞茶の化学成分(第1報) 玉露,てん茶,かぶせ茶の全窒素,遊離アミノ酸,タンニン,カフェイン及びアスコルビン酸
Chemical Composition of Prized Japanese Green Tea in National Tea Competition. 1. Total Nitrogen, Free Amino Acids, Tannin, Caffeine and Ascorbic Acid in Gyokuro, Ten-cha, and Kabuse-cha.
-
出版者サイト
{{ this.onShowPLink() }}
複写サービスで全文入手
{{ this.onShowCLink("http://jdream3.com/copy/?sid=JGLOBAL&noSystem=1&documentNoArray=93A0243912©=1") }}
-
高度な検索・分析はJDreamⅢで
{{ this.onShowJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=93A0243912&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=G0753A") }}