文献
J-GLOBAL ID:200902113248196158
整理番号:96A0151757
Qualitative and Quantitative Comparison of Volatile Sulphides and Flavour Precursors in Different Organs of Some Wild and Cultivated Garlics.
-
出版者サイト
複写サービスで全文入手
{{ this.onShowCLink("http://jdream3.com/copy/?sid=JGLOBAL&noSystem=1&documentNoArray=96A0151757©=1") }}
-
高度な検索・分析はJDreamⅢで
{{ this.onShowJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=96A0151757&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=E0821A") }}
著者 (4件):
,
,
,
資料名:
巻:
23
号:
7/8
ページ:
787-791
発行年:
1995年11月
JST資料番号:
E0821A
ISSN:
0305-1978
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)
前のページに戻る