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J-GLOBAL ID:200902120396857801   整理番号:00A0446424

インドネシアの伝統的発酵食品

Traditional Fermented Foods in Indonesia.
著者 (1件):
資料名:
巻: 10  号:ページ: 90-102  発行年: 2000年03月31日 
JST資料番号: L3534A  ISSN: 1343-327X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 解説  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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標記食品の製造法,関係する微生物,生化学的変化などを解説した...
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分類 (1件):
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食品一般 
引用文献 (53件):
  • ACTON, J. C. Composition of some commercial dry sausages. J. Food Sci. 1976, 41, 971-972
  • ADAMS, M. R. Fermented flesh foods. Microorganisms in the production of food. Progress in industrial microbiology. 1986, 23
  • ARBIANTO, P. Pengembangan industri fermentasi tradisional umumnya, tempe khususnya : Suatu gagasan. Prosiding Pengembangan Tempedalam Industri Pangan Modern. Halaman. 1995
  • ARYANTA, W. R. Microbiological and biochemical studies of ragi and brem (rice wine) of Indonesia. M. Sc. Thesis, University of the Philippines at Los Banos. 1980
  • ARYANTA, W. R. Microbiology and biochemistry of fermented fish sausage. Ph. D. Thesis, University of New South Wales. 1989
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