文献
J-GLOBAL ID:200902140122041857
整理番号:00A0779162
ウシおよびニワトリの末梢血白血球の免疫機能に及ぼす鶏卵白由来物質(EWD),ビタミンB2(VB2),サトウキビ抽出物(SCE)の効果
Effect of chicken egg white derivatives(EWD), vitamin B2(VB2) and sugar cane extract(SCE) on immune functions of peripheral blood leukocytes in cattle and chickens.
-
出版者サイト
{{ this.onShowPLink() }}
複写サービスで全文入手
{{ this.onShowCLink("http://jdream3.com/copy/?sid=JGLOBAL&noSystem=1&documentNoArray=00A0779162©=1") }}
-
高度な検索・分析はJDreamⅢで
{{ this.onShowJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=00A0779162&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=Z0670A") }}