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J-GLOBAL ID:200902248544826496   整理番号:05A0644341

α-グルコシダーゼ活性及びグリセミックインデックスに及ぼす果物,香辛料及びハーブの効果

Effects of Fruit, Spices and Herbs on α Glucosidase Activity and Glycemic Index
著者 (3件):
資料名:
巻: 11  号:ページ: 77-81  発行年: 2005年02月 
JST資料番号: L2827A  ISSN: 1344-6606  CODEN: FSTRFS  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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分類 (2件):
分類
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糖質の代謝と栄養  ,  代謝異常・栄養性疾患の治療 
引用文献 (20件):
  • Alain, Golay, Heinz, Schneider, Evelyne, Temler. and Jean-Pierre, Felber. (1991). Effect of trestatin, an amylase inhibitor incorporated into bread on glycemic responses in normal and diabetic patients. Am. J. Clin. Nutr., 53, 61-65.
  • Asakusa, S., Ono, S., Nakamura, K., Miura, M. and Gomyo, T. (1996). Influences of fruits on α-amylase and α glucoshidase. J. Japanese Soc. Clinical Nutr., 18, 55-60.
  • Crapo, P.A., Reaven, G. and Olefskey, A. (1978). Postprandial Plasma-glucose and -insulin Responses to Different Complex Carbohydrates. Diabetes, 26, 1178-1183.
  • Holt, S.H., Miller, J.C. and Petocz, P. (1997). An insulin index of foods : the insulin demand generated by 1000-kJ portions of common foods. Am. J. Clin. Nutr., 66, 1264-76.
  • Jean-Louis, C., Robwert, G. J., Romon, G., Markolf ,H., Avraham, K. and Markku, L. and for The STOP-NIDDM Trial Research Group. (2002). Acarbose for prevention of type 2 diabetes mellitus. The STOP-NIDDM randomised trial. The Lancet, 359, 2072-77.
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