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J-GLOBAL ID:200902278193673074   整理番号:06A0018303

微細水滴を含む過熱水蒸気の伝熱・乾燥特性

著者 (6件):
資料名:
巻:号:ページ: 229-236  発行年: 2005年12月15日 
JST資料番号: L4409A  ISSN: 1345-7942  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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熱水微細水滴を含む過熱水蒸気(アクアガス,AG)を発生するオ...
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分類 (2件):
分類
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相変化を伴う熱伝達  ,  食品製造・加工・保蔵法一般 
引用文献 (16件):
  • [1] P. Burg, P. Fraile; Vitamin-C destruction during the cooking of a potato dish. Food Sci. Techol.-Leb., 28, 506-514 (1995) .
  • [2] P. Fraile, P. Burg; Reheating of a chilled dish of mashed potatoes in a superheated steam oven. J. Food Eng., 33, 57-80 (1997) .
  • [3] P. Fraile, P. Burg; Influence of convection heat transfer on the reheating of a chilled ready-cooked dish in an experimental superheated steam cell. J. Food Eng., 33, 263-280 (1997) .
  • [4] 伊與田浩志, 小西洋太郎, 吉田香梨, 西村伸也, 野邑奉弘, 吉田正道; 過熱水蒸気および高温空気気流中での炭水化物食品の乾燥-ジャガイモスライス表面の着色特性-. 化学工学論文集, 29, 94-99 (2003) .
  • [5] M. Markowski, S. Cenkowski, D.W. Hatcher, J.E. Dexter, N.M. Edwards; The effect of superheated-steam dehydration kinetics on textural properties of Asian noodles. Trans. ASAE, 46, 389-395 (2003) .
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タイトルに関連する用語 (4件):
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