文献
J-GLOBAL ID:201002007244774374
整理番号:77A0366513
アメトプテリン抵抗性Lactobacillus caseiのジヒドロ葉酸レダクターゼ 酵素活性に及ぼすpH,塩,温度およびNADPHの起源の影響と基質特異性
Dihydrofolate reductase from amethopterin-resistant Lactobacillus casei. Effects of pH, salts, temperature, and source of NADPH on enzyme activity and substrate specificity studies.
-
出版者サイト
複写サービスで全文入手
{{ this.onShowCLink("http://jdream3.com/copy/?sid=JGLOBAL&noSystem=1&documentNoArray=77A0366513©=1") }}
-
高度な検索・分析はJDreamⅢで
{{ this.onShowJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=77A0366513&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=B0023A") }}