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J-GLOBAL ID:201002073627392940   整理番号:79A0140935

赤身魚におけるヤケ肉の主成因としての筋原繊維たんぱく質の酸変性

Acid denaturation of myofibrillar protein as the main cause of formation of “yake-niku”, a spontaneously done meat, in red meat fish.
著者 (2件):
資料名:
巻: 45  号:ページ: 245  発行年: 1979年 
JST資料番号: F0898A  ISSN: 0021-5392  CODEN: NSUGA  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 短報  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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引用文献 (3件):
  • 1) M. FUJIMAKI: Kagaku to Seibutsu, 2, 138-145 (1964).
  • 2) K. NAKAMURA, Y. FUJII, and S. ISHIKAWA: Bull. Tokai Reg. Fish. Res. Lab., No. 90, 39-43 (1977).
  • 3) F. G. CAREY: Sci. Amer., 228, 36-44 (1973).

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