HATANAKA Tadashi について
Res. Inst. for Biological Sciences (RIBS), Okayama, Okayama Prefectural Technol. Center for Agriculture, Forestry ... について
USUKI Hirokazu について
Res. Inst. for Biological Sciences (RIBS), Okayama, Okayama Prefectural Technol. Center for Agriculture, Forestry ... について
USUKI Hirokazu について
Japan Soc. for the Promotion of Sci. (JSPS), Tokyo, JPN について
ARIMA Jiro について
Tottori Univ., Dep. of Agricultural, Biological, and Environmental Sciences, Fac. of Agriculture, 4-101 ... について
UESUGI Yoshiko について
Kyoto Univ., Dep. of Biomaterials, Field of Tissue Engineering, Inst. for Frontier Medical Sciences, 53 Kawara-cho ... について
YAMAMOTO Yukihiro について
Res. Inst. for Biological Sciences (RIBS), Okayama, Okayama Prefectural Technol. Center for Agriculture, Forestry ... について
KUMAGAI Yuya について
Res. Inst. for Biological Sciences (RIBS), Okayama, Okayama Prefectural Technol. Center for Agriculture, Forestry ... について
YAMASATO Akihiro について
Res. Inst. for Biological Sciences (RIBS), Okayama, Okayama Prefectural Technol. Center for Agriculture, Forestry ... について
MUKAIHARA Takafumi について
Res. Inst. for Biological Sciences (RIBS), Okayama, Okayama Prefectural Technol. Center for Agriculture, Forestry ... について
Applied Biochemistry and Biotechnology. Part A. Enzyme Engineering and Biotechnology について
Streptomyces について
アスパラギナーゼ について
キャラクタリゼーション について
アミノ酸配列 について
スクリーニング について
Streptomyces coelicolor について
Streptomyces griseus について
遺伝子発現 について
L-アスパラギナーゼ について
Streptomyces avermitilis について
Streptomyces thermoluteus について
Streptomyces lividans について
酵素生理 について
酵素一般 について
遺伝子発現 について
Streptomyces について
L-アスパラギナーゼ について
特性化 について