DANG T.d.t. について
Lab. of Food Microbiology and Food Preservation, Dep. of Food Safety and Food Quality, Member of Food2Know, Ghent ... について
DE MAESENEIRE S.l. について
Dep. of Biochemical and Microbial Technol., Ghent Univ., Coupure Links 653, B-9000 Ghent, BEL について
ZHANG B.y. について
Lab. of Food Microbiology and Food Preservation, Dep. of Food Safety and Food Quality, Member of Food2Know, Ghent ... について
DE VOS W.h. について
Dep. of Molecular Biotechnology, Bio-imaging and Cytometry Unit, Ghent Univ., Coupure Links 653, B-9000 Ghent, BEL について
RAJKOVIC A. について
Lab. of Food Microbiology and Food Preservation, Dep. of Food Safety and Food Quality, Member of Food2Know, Ghent ... について
RAJKOVIC A. について
Dep. of Food Safety and Food Quality Management, Fac. of Agriculture, Belgrade Univ., Nemanjina 6, Zemun, Serbia について
VERMEULEN A. について
Lab. of Food Microbiology and Food Preservation, Dep. of Food Safety and Food Quality, Member of Food2Know, Ghent ... について
VAN IMPE J.f. について
Chemical and Biochemical Process Technol. and Control Section (BioTeC), Dep. of Chemical Engineering, Katholieke ... について
DEVLIEGHERE F. について
Lab. of Food Microbiology and Food Preservation, Dep. of Food Safety and Food Quality, Member of Food2Know, Ghent ... について
International Journal of Food Microbiology について
Zygosaccharomyces について
緑色蛍光タンパク質 について
pH【水素イオン指数】 について
細胞生理 について
耐酸性 について
微生物検査 について
Zygosaccharomyces bailii について
形質転換体 について
細胞内pH について
微生物生理一般 について
緑色蛍光蛋白質 について
Zygosaccharomyces について
細胞内pH について
モニタリング について