YAMADA Kazuhiko について
Dep. of Biochemistry, Kagawa Nutrition Univ. について
TSUBOYAMA-KASAOKA Nobuyo について
Section of the Dietary Reference Intakes, Dep. of Nutritional Epidemiology, National Inst. of Health and Nutrition について
GODA Toshinao について
Lab. of Nutritional Physiology and Global COE Program, Graduate School of Nutritional and Environmental Sciences ... について
SAITO Kyoko について
Res. Team for Promoting Independence of the Elderly, Tokyo Metropolitan Inst. of Gerontology について
YAMANOUCHI Toshikazu について
Dep. of Hygiene and Public Health, School of Medicine, Teikyo Univ. について
YOKOYAMA Tetsuji について
Dep. of Technol. Assessment and Biostatistics, National Inst. of Public Health について
CHONAN Osamu について
Yakult Central Inst. for Microbiological Res. について
IMAI Eri について
Section of the Dietary Reference Intakes, Dep. of Nutritional Epidemiology, National Inst. of Health and Nutrition について
NAKADE Makiko について
Section of the Dietary Reference Intakes, Dep. of Nutritional Epidemiology, National Inst. of Health and Nutrition について
AOE Seiichiro について
Dep. of Home Economics, Otsuma Women’s Univ. について
Journal of Nutritional Science and Vitaminology について
炭水化物 について
抄録等の続きを表示するにはログインが必要です。なお医療系文献の抄録につきましてはアカウント情報にて「医療系文献の抄録等表示の希望」を設定する必要があります。
食品の化学・栄養価 について
栄養調査 について
日本人 について
食事摂取基準 について
炭水化物 について