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J-GLOBAL ID:201502204023778487   整理番号:15A0585638

青ジソの葉から抽出した,新しいフラバノンとその他のフラボノイドによる,インターロイキン-1β処理した肝細胞における一酸化窒素生成の抑制

A new flavanone and other flavonoids from green perilla leaf extract inhibit nitric oxide production in interleukin 1β-treated hepatocytes
著者 (11件):
資料名:
巻: 79  号:ページ: 138-146  発行年: 2015年01月 
JST資料番号: G0021A  ISSN: 0916-8451  CODEN: BBBIEJ  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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分類 (2件):
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動物に対する影響  ,  薬用植物 
物質索引 (7件):
物質索引
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引用文献 (33件):
  • Oh HA, Park CS, Ahn HJ, Park YS, Kim HM. Effect of Perilla frutescens var. acuta Kudo and rosmarinic acid on allergic inflammatory reactions. Exp. Biol. Med. (Maywood). 2011;236:99-106.
  • Honda G, Koezuka Y, Kamisako W, Tanabe M. Isolation of dillapiol from a chemotype of Perilla frutescens as an active principle for prolonging hexobarbital-induced sleep. Chem. Pharm. Bull. 1988;34:1672-1677.
  • Koezuka Y, Honda G, Tabata M. An intestinal propulsion promoting substance from Perilla frutescens and its mechanism of action. Planta Med. 1985;51:480-482.
  • Kurita N, Koike S. Synergistic antimicrobial effect of sodium chloride and essential oil components. Agric. Biol. Chem. 1982;46:159-165.
  • Ueda H, Yamazaki M. Anti-inflammatory and anti-allergic actions by oral administration of a perilla leaf extract in mice. Biosci. Biotechnol., Biochem. 2001;65:1673-1675.
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