研究者
J-GLOBAL ID:201601016881520238
更新日: 2024年04月19日
関 昌子
Seki Masako
所属機関・部署:
論文 (32件):
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Natsumi Okamura, Yuki Nakano, Goro Ishikawa, Masako Seki, Hideyuki Aoki, Takashi Nagamine, Yumi Shimazaki. Alteration of aluminum tolerance mediated by insertion of same transposable element at different sites in the upstream region of HvAACT1 in Japanese barley accessions. Soil Science and Plant Nutrition. 2024. 1-10
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藤郷 誠, 乙部 千雅子, 八田 浩一, 藤田 雅也, 小島 久代, 髙山 敏之, 関 昌子, 松中 仁, 中村 俊樹, 齊藤 美香, et al. 硬質もち性コムギ新品種「モチハルカ」の育成. 育種学研究. 2024. advpub
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Hideyuki Aoki, Yuki Nakano, Masako Seki, Takashi Nagamine. Effect of the fra mutation on grain quality in waxy and non-waxy barley. Cereal Research Communications. 2023
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Yuki Nakano, Junpei Konishi, Hirotake Ito, Tsuyoshi Tanaka, Masako Seki, Hideyuki Aoki, Takashi Nagamine. Polymorphism of <i>HvDRO1</i> and <i>HvqSOR1</i> associated with root growth angle in barley accessions. Plant Root. 2022. 16. 1-10
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Masaru Nakata, Masako Seki, Hideyuki Aoki, Takashi Nagamine. Relationships among wintering ability, fructan content, and allelic variation of fructan metabolic enzyme genes in Japanese barley cultivars. Breeding Research. 2021. 23. 1. 28-36
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MISC (74件):
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関 昌子, 長嶺 敬, 青木 秀之, 山口 修, 伊藤 誠治, 中田 克. 新たなもち性遺伝子をもつ寒冷地向け六条皮麦新品種「はねうまもち」の育成. 育種学研究. 2018
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中田 克, 関 昌子, 青木 秀之, 長嶺 敬. オオムギのフルクタン合成酵素fructan: fructan 1-fructosyltransferase(1-FFT)遺伝子の品種間多型解析. 北陸作物学会報. 2018. 53. 0. 5-8
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関 昌子, 齊藤 美香, 長嶺 敬, 中村 俊樹, 石川 吾郎, 青木 秀之, 中田 克. 低硝子オオムギ系統の開発における破砕澱粉粒遺伝子(fra)の品質への影響. 日作紀別号. 2018. 245. 0
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島崎 由美, 池永 幸子, 関 昌子. 大麦の穂の形態形成における品種間および地域間差異. 日本作物学会講演会要旨集. 2018. 245. 0. 36-36
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池永 幸子, 島崎 由美, 関 昌子. コムギの穂の形態形成における品種間および栽培地間差異. 日本作物学会講演会要旨集. 2018. 245. 0. 27-27
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学位 (1件):
所属学会 (2件):
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