Wang Guixia について
Institute of Forestry and Pomology,Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences; Beijing Engineering Research Center for Strawberry; Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China),Ministry of Agriculture について
Chang Linlin について
Institute of Forestry and Pomology,Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences; Beijing Engineering Research Center for Strawberry; Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China),Ministry of Agriculture について
Dong Jing について
Institute of Forestry and Pomology,Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences; Beijing Engineering Research Center for Strawberry; Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China),Ministry of Agriculture について
Zhong Chuanfei について
Institute of Forestry and Pomology,Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences; Beijing Engineering Research Center for Strawberry; Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China),Ministry of Agriculture について
Wang Lina について
Institute of Forestry and Pomology,Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences; Beijing Engineering Research Center for Strawberry; Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China),Ministry of Agriculture について
Zhang Yuntao について
Institute of Forestry and Pomology,Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences; Beijing Engineering Research Center for Strawberry; Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (North China),Ministry of Agriculture について
Guoshu Xuebao について
成長期 について
芳香成分 について
滴定酸度 について
交雑 について
うどんこ病 について
硬度 について
果肉 について
新品種 について
太陽光 について
灰色かび病 について
育種 について
開花 について
溶解性固形物 について
果実品質 について
早生 について
Strawberry について
Cultivar について
‘Jingchunxiang’ について
Early-mid season について
果実とその加工品 について
イチゴ について
新品種 について
香 について
育種 について