Su Xiaojun について
College of Food Science and Technology,Hunan Agricultural University,Hunan Provincial Key Laboratory of Crop Germplasm Innovation and Utilization,Hunan Collaborative Innovation for Utilization of Botanical Functional Ingredients について
Zhang Liru について
College of Food Science and Technology,Hunan Agricultural University について
Li Zhiya について
College of Food Science and Technology,Hunan Agricultural University について
Li Wenjia について
College of Food Science and Technology,Hunan Agricultural University について
Xiong Xingyao について
The Institute of Vegetables and Flowers,Chinese Academy of Agriculture Sciences について
Li Qingming について
College of Food Science and Technology,Hunan Agricultural University; Hunan Provincial Key Laboratory of Crop Germplasm Innovation and Utilization について
Shipin Gongye Keji について
タンパク質 について
山岳 について
アミノ酸 について
溶解度 について
粉体 について
噴霧乾燥 について
褐変 について
品質 について
ラクタム について
ウレア化合物 について
生産効率 について
乾燥時間 について
吸水性 について
栄養成分 について
真空凍結乾燥 について
熱風乾燥 について
Chinese yam flour について
quality characteristics について
drying について
食品の乾燥 について
粉末 について