Xu Guangli について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University/Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest China, Ministry of Agriculture, P.R.China について
Wang Yan について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University/Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest China, Ministry of Agriculture, P.R.China について
Liang Chenggang について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University/Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest China, Ministry of Agriculture, P.R.China について
Jianggu Chihong について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University/Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest China, Ministry of Agriculture, P.R.China について
Ding Chunbang について
College of Life Science, Sichuan Agricultural University について
Li Tian について
College of Agronomy, Sichuan Agricultural University/Key Laboratory of Crop Physiology, Ecology and Cultivation in Southwest China, Ministry of Agriculture, P.R.China について
Huanan Nongye Daxue Xuebao について
主成分分析 について
調理 について
クラスタ分析 について
アミノ酸 について
品種 について
育種 について
必須アミノ酸 について
食感品質 について
スリランカ民主社会主義共和国 について
アミロース について
品質 について
アミロース含量 について
相関分析 について
質量分率 について
インディカ米 について
Sri Lanka について
rice genetic resource について
germplasm introduction について
cooking and eating quality について
nutritional quality について
principal analysis について
clustering analysis について
穀類とその製品一般 について
食品の化学・栄養価 について
スリランカ について
米 について
資源 について
栄養 について
分析 について
調理 について