Cai Ling について
Institute of Ecological Agriculture, Sichuan Agricultural University,Key Laboratory of Crop Ecophysiology and Farming System in Southwest China, Ministry of Agriculture について
Liu Weiguo について
Institute of Ecological Agriculture, Sichuan Agricultural University,Key Laboratory of Crop Ecophysiology and Farming System in Southwest China, Ministry of Agriculture について
Institute of Ecological Agriculture, Sichuan Agricultural University,Key Laboratory of Crop Ecophysiology and Farming System in Southwest China, Ministry of Agriculture について
Wu Yushan について
Institute of Ecological Agriculture, Sichuan Agricultural University,Key Laboratory of Crop Ecophysiology and Farming System in Southwest China, Ministry of Agriculture について
Fang Ping について
Institute of Ecological Agriculture, Sichuan Agricultural University,Key Laboratory of Crop Ecophysiology and Farming System in Southwest China, Ministry of Agriculture について
Liu Chunyan について
Institute of Ecological Agriculture, Sichuan Agricultural University,Key Laboratory of Crop Ecophysiology and Farming System in Southwest China, Ministry of Agriculture について
Yang Wenyu について
Institute of Ecological Agriculture, Sichuan Agricultural University,Key Laboratory of Crop Ecophysiology and Farming System in Southwest China, Ministry of Agriculture について
Zhongguo Youliao Zuowu Xuebao について
ダイズ について
含硫アミノ酸 について
栽培品種 について
食感品質 について
アミノ酸 について
リポキシゲナーゼ について
クラスタ分析 について
品種 について
栽培 について
大豆タンパク質 について
遺伝子型 について
インゲンマメ について
硫黄 について
粗蛋白質 について
脂肪族アミン について
スルフィド について
脂肪族カルボン酸 について
第一アミン について
Relay intercropping について
Soybean について
Protein subunit について
Amino acid について
Cluster analysis について
野菜とその加工品 について
ダイズ蛋白質 について
トウモロコシ について
ダイズ について
相互作用 について