研究者
J-GLOBAL ID:201701002840180682
更新日: 2024年03月29日
Sasaki Kazunori
佐々木 一憲
所属機関・部署:
職名:
主任研究員
論文 (31件):
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Yu Jia Chen, Farhana Ferdousi, Meriem Bejaoui, Kazunori Sasaki, Hiroko Isoda. Microarray meta-analysis reveals comprehensive effects of 3,4,5-tricaffeolyquinic acid in cell differentiation and signaling. European journal of pharmacology. 2023. 960. 176143-176143
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Farhana Ferdousi, Kazunori Sasaki, Satoshi Fukumitsu, Hidetoshi Kuwata, Mitsutoshi Nakajima, Hiroko Isoda. A Descriptive Whole-Genome Transcriptomics Study in a Stem Cell-Based Tool Predicts Multiple Tissue-Specific Beneficial Potential and Molecular Targets of Carnosic Acid. International Journal of Molecular Sciences. 2023. 24. 9
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Kazunori Sasaki, Tran Ngoc Linh, Atsushi Hirano, Kenichi Tominaga, Sachiko Nukaga, Hiroyuki Nozaki, Takashi Arimura, Hiroko Isoda. Microalgae extract induces antidepressant-like activity via neuroinflammation regulation and enhances the neurotransmitter system. Food and Chemical Toxicology. 2022. 170. 113508-113508
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Farhana Ferdousi, Kazunori Sasaki, Dongzhu Xu, Yun-Wen Zheng, Francis G Szele, Hiroko Isoda. Editorial: Directing Stem Cell Fate Using Plant Extracts and Their Bioactive Compounds. Frontiers in Cell and Developmental Biology. 2022. 10
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Kazunori Sasaki, Hiroko Isoda. Dietary consumption of desert olive tree pearls reduces brain Aβ content and improves learning and memory ability in aged mice. Journal of Functional Foods. 2022. 91. 105021-105021
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MISC (9件):
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佐々木一憲, 五月女格, 岡留博司, 甲斐由美, 沖智之, 奥野成倫. サツマイモ「すいおう」葉身のカフェオイルキナ酸量はアクアガス加熱で保持できる. 食品試験研究成果情報. 2016. 28. 46-47
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佐々木一憲, 五月女格, 岡留博司, 甲斐由美, 沖智之, 奥野成倫. サツマイモ葉身中のポリフェノールオキシダーゼのアクアガス加熱処理による失活. 日本食品科学工学会誌. 2016. 63. 2. 86-92
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佐々木一憲, 五月女格, 岡留博司, 甲斐由美, 沖智之, 奥野成倫. サツマイモ葉身中のポリフェノールオキシダーゼ活性に及ぼすアクアガス加熱処理の影響. 九州農業研究発表会専門部会発表要旨集. 2015. 78th. 24
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佐々木一憲, 五月女格, 岡留博司, 甲斐由美, 沖智之, 奥野成倫. サツマイモ「すいおう」葉身のカフェオイルキナ酸量はアクアガス加熱で保持できる. 九州沖縄農業試験研究の成果情報(Web). 2015. 2015. WEB ONLY
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佐々木一憲, 沖智之, 甲斐由美, 西場洋一, 奥野成倫. サツマイモ葉身中のカフェオイルキナ酸類量の繰り返し収穫における変動. 日本食品科学工学会大会講演集. 2014. 61st. 119
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