Rampelli Simone について
Department of Pharmacy and Biotechnology, University of Bologna, Bologna, Italy について
Candela Marco について
Department of Pharmacy and Biotechnology, University of Bologna, Bologna, Italy について
Turroni Silvia について
Department of Pharmacy and Biotechnology, University of Bologna, Bologna, Italy について
Biagi Elena について
Department of Pharmacy and Biotechnology, University of Bologna, Bologna, Italy について
Pflueger Maren について
Department of Epidemiological Methods and Etiological Research, Leibniz Institute for Prevention Research and Epidemiology - BIPS, Bremen, Germany について
Wolters Maike について
Department of Epidemiological Methods and Etiological Research, Leibniz Institute for Prevention Research and Epidemiology - BIPS, Bremen, Germany について
Ahrens Wolfgang について
Department of Epidemiological Methods and Etiological Research, Leibniz Institute for Prevention Research and Epidemiology - BIPS, Bremen, Germany について
Ahrens Wolfgang について
Institute of Statistics, Faculty of Mathematics and Computer Science, University Bremen, Bremen, Germany について
Brigidi Patrizia について
Department of Pharmacy and Biotechnology, University of Bologna, Bologna, Italy について
Trends in Food Science & Technology について
高脂肪食 について
表現型 について
適応性 について
肥満 について
ライフスタイル について
生理学 について
腸内微生物 について
柔軟性 について
系統発生 について
生態系 について
ヒト について
ミクロフローラ について
相利共生 について
免疫学 について
腸内フローラ について
食品の化学・栄養価 について
寿命 について
微生物叢 について
ライフスタイル について
相互作用 について