Cattani F. について
Laboratorio de Imunologia e Microbiologia, Faculdade de Biociencias, PUCRS, Brazil について
Dolan K.D. について
Department of Food Science & Human Nutrition, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA について
Dolan K.D. について
Department of Biosystems & Agricultural Engineering, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA について
Oliveira S.D. について
Laboratorio de Imunologia e Microbiologia, Faculdade de Biociencias, PUCRS, Brazil について
Mishra D.K. について
Department of Biosystems & Agricultural Engineering, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA について
Mishra D.K. について
Department of Food Science, Purdue University, West Lafayette, IN, USA について
Ferreira C.A.S. について
Laboratorio de Imunologia e Microbiologia, Faculdade de Biociencias, PUCRS, Brazil について
Periago P.M. について
Department of Food Engineering and Agricultural Machinery, Institute of Vegetable Biotechnology, Regional Campus of International Excellence “Campus Mare Nostrum”, Technical University of Cartagena (UPCT), P. Alfonso XIII, No. 48, 30203 Cartagena, Spain について
Aznar A. について
Department of Food Engineering and Agricultural Machinery, Institute of Vegetable Biotechnology, Regional Campus of International Excellence “Campus Mare Nostrum”, Technical University of Cartagena (UPCT), P. Alfonso XIII, No. 48, 30203 Cartagena, Spain について
Fernandez P.S. について
Department of Food Engineering and Agricultural Machinery, Institute of Vegetable Biotechnology, Regional Campus of International Excellence “Campus Mare Nostrum”, Technical University of Cartagena (UPCT), P. Alfonso XIII, No. 48, 30203 Cartagena, Spain について
Valdramidis V.P. について
Department of Food Studies and Environmental Health, Faculty of Health Sciences, University of Malta, Msida, Malta について
Food Research International について
不活性化 について
耐熱性 について
最小二乗法 について
速度論 について
超高温 について
スープ について
胞子形成 について
桿菌属 について
データ収集 について
必要条件 について
パラメータ推定 について
胞子 について
不活性化速度 について
低酸性食品 について
活性化パラメーター について
熱技術 について
高耐熱性 について
Bacillus sporothermodurans について
胞子形成は細菌一段階回帰 について
食品衛生一般 について
過程 について
Bacillus について
胞子 について
速度論 について
不活性化 について
パラメータ について
段階 について
パラメータ推定 について