Huang Youyi について
Ministry of Education Key Laboratory of Horticultural Plant Biology, State Key Laboratory of Agricultural Microbiology, and Tea Science Department of Horticulture and Forestry Science College, Huazhong Agricultural University, Wuhan City 430070, China について
Xiao Xiudan について
Agriculture Department, Yiling District, Yichang City 443100, Hubei, China について
Cong Liu について
Pu’er Institute of Pu-erh Tea, Pu’er City 665000, Yunnan, China について
Wu Mengyao について
Ministry of Education Key Laboratory of Horticultural Plant Biology, State Key Laboratory of Agricultural Microbiology, and Tea Science Department of Horticulture and Forestry Science College, Huazhong Agricultural University, Wuhan City 430070, China について
Huang Yingjie について
Ministry of Education Key Laboratory of Horticultural Plant Biology, State Key Laboratory of Agricultural Microbiology, and Tea Science Department of Horticulture and Forestry Science College, Huazhong Agricultural University, Wuhan City 430070, China について
Yao Yanni について
Ministry of Education Key Laboratory of Horticultural Plant Biology, State Key Laboratory of Agricultural Microbiology, and Tea Science Department of Horticulture and Forestry Science College, Huazhong Agricultural University, Wuhan City 430070, China について
LWT - Food Science and Technology について
代謝産物 について
微生物 について
発酵 について
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嫌気性 について
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品質特性 について
食品の化学・栄養価 について
アルカロイドし好飲料 について
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微生物の生化学 について
嫌気性 について
固相発酵 について
高レベル について
没食子酸 について
発酵茶 について