Dai Lei について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural ... について
Sun Cuixia について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural ... について
Wei Yang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural ... について
Mao Like について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural ... について
Gao Yanxiang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural ... について
Food Hydrocolloids について
コロイド について
体積率 について
キャラクタリゼーション について
ζ電位 について
安定剤 について
ナノ粒子 について
乳濁液 について
ゼイン について
液滴 について
接触角 について
ゲル について
静電相互作用 について
界面活性剤 について
乳化 について
Pickeringエマルション について
ゼイン/アラビアゴム複合体ナノ粒子 について
Pickeringエマルションゲル について
濡れ挙動 について
Microstructure について
レオロジー特性 について
食品の品質 について
食用油脂,マーガリン について
ゼイン について
アラビアゴム について
複合体 について
コロイド について
ナノ粒子 について
安定化 について
Pickeringエマルション について
ゲル について
特性化 について