Yi Hongyang について
Key Laboratory of Food Safety Research, Institute for Nutritional Sciences, Shanghai Institutes for Biological Sciences, Chinese Academy of Sciences, University of Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 200031, China について
Yi Hongyang について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, Beijing, 100021, China について
Yi Hongyang について
Key Laboratory of Systems Biology, Shanghai Institutes for Biological Sciences, Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 200031, China について
Li Xiaojiao について
Key Laboratory of Food Safety Research, Institute for Nutritional Sciences, Shanghai Institutes for Biological Sciences, Chinese Academy of Sciences, University of Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 200031, China について
Li Xiaojiao について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, Beijing, 100021, China について
Wang Zhuyao について
Key Laboratory of Food Safety Research, Institute for Nutritional Sciences, Shanghai Institutes for Biological Sciences, Chinese Academy of Sciences, University of Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 200031, China について
Wang Zhuyao について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, Beijing, 100021, China について
Yin Min について
Division of Physical Biology and Bioimaging Center, Shanghai Synchrotron Radiation Facility, CAS Key Laboratory of Interfacial Physics and Technology, Shanghai Institute of Applied Physics, Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 201800, China について
Wang Lihua について
Division of Physical Biology and Bioimaging Center, Shanghai Synchrotron Radiation Facility, CAS Key Laboratory of Interfacial Physics and Technology, Shanghai Institute of Applied Physics, Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 201800, China について
Aldalbahi Ali について
Chemistry Department, King Saud University, Riyadh, 11451, Saudi Arabia について
El-Sayed Nahed Nasser について
Chemistry Department, King Saud University, Riyadh, 11451, Saudi Arabia について
Wang Hui について
Key Laboratory of Food Safety Research, Institute for Nutritional Sciences, Shanghai Institutes for Biological Sciences, Chinese Academy of Sciences, University of Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 200031, China について
Wang Hui について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, Beijing, 100021, China について
Chen Nan について
Division of Physical Biology and Bioimaging Center, Shanghai Synchrotron Radiation Facility, CAS Key Laboratory of Interfacial Physics and Technology, Shanghai Institute of Applied Physics, Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 201800, China について
Chen Luonan について
Key Laboratory of Systems Biology, Shanghai Institutes for Biological Sciences, Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 200031, China について
Fan Chunhai について
Division of Physical Biology and Bioimaging Center, Shanghai Synchrotron Radiation Facility, CAS Key Laboratory of Interfacial Physics and Technology, Shanghai Institute of Applied Physics, Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 201800, China について
Song Haiyun について
Key Laboratory of Food Safety Research, Institute for Nutritional Sciences, Shanghai Institutes for Biological Sciences, Chinese Academy of Sciences, University of Chinese Academy of Sciences, Shanghai, 200031, China について
Song Haiyun について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, Beijing, 100021, China について
Particle & Particle Systems Characterization について
ナノ粒子 について
タンパク質 について
細胞移動 について
腫瘍転移 について
ゼブラフィッシュ について
腫瘍細胞 について
胚発生 について
細胞毒性 について
生体適合性 について
癌治療 について
Wntシグナル について
ナノキャリア について
脂肪細胞分化 について
Wnt蛋白質 について
ナノダイヤモンド について
癌細胞移動 について
胚発生 について
ナノダイヤモンド について
肥満 について
シグナル伝達 について
細胞生理一般 について
生物学的機能 について
ナノダイヤモンド について
細胞 について
はい発生 について
Wnt について
調節 について
細胞移動 について
脂肪細胞分化 について
阻害 について