Van Haute Sam について
Laboratory of Food Microbiology and Biotechnology, Department of Industrial Biological Sciences, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, 8500 Kortrijk, Belgium について
Raes Katleen について
Laboratory of Food Microbiology and Biotechnology, Department of Industrial Biological Sciences, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, 8500 Kortrijk, Belgium について
Devlieghere Frank について
Laboratory of Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Safety and Food Quality, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure links 653, 9000 Ghent, Belgium について
Sampers Imca について
Laboratory of Food Microbiology and Biotechnology, Department of Industrial Biological Sciences, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, 8500 Kortrijk, Belgium について
Food Packaging and Shelf Life について
抗微生物作用 について
赤身肉 について
オフフレーバー について
精油 について
食品 について
豚肉 について
浸漬 について
微生物 について
真空包装 について
シェルフライフ について
中性 について
食品マトリックス について
エンドポイント について
シナモン について
シナモン について
精油 について
シェルフライフ について
包装 について
豚肉 について
サケ について
食品包装 について
生肉の品質と処理 について
豚肉 について
サケ について
微生物 について
シェルフライフ について
シナモン について
精油 について
MAP について
真空包装 について
併用 について